Попитайте ни

SP Dynamis

Лазерната система SP Dynamis на Fotona е предназначена за извършване на основните естетични процедури. Чрез комбиниране на две допълващи се дължини на вълните Er:YAG(2940nm) & Nd:YAG(1064nm), SP Dynamis функционира като изключително гъвкава, многофункционална естетична платформа, която може да изпълнява изключително широк спектър от приложения в естетиката и дерматологията, хирургията и гинекологията. Дължината на вълната Nd:YAG на Fotona е ефективна за достигане на най-дълбоките слоеве на кожата, докато дължината на вълната Er:YAG е идеална за отстраняване на повърхностните несъвършенства, за да разкрие визуално привлекателни, дълготрайни резултати.

Най-високоефективни естетични процедури

Златният стандарт в лазерните технологии Nd:YAG на Fotona осигурява мощността и производителността, необходими за справяне с широк спектър от естетични приложения, от подмладяване на кожата и намаляване на космените фоликули до акне, съдови процедури и много други. Лазерът Nd:YAG на SP Dynamis поддържа революционния нов ултра-дългоимпулсен режим PIANO, който позволява дълбоко проникващо действие.

SP Dynamis също така разгръща силата на 3-то поколение Er:YAG лазерно ремоделиране на кожата, с прецизен, микронен контрол на аблация слой по слой. С функции, вариращи от повърхностен до дълбок пилинг, от неаблативен до напълно аблативен и от пълен до фракционен ресърфейсинг, процедурите могат да бъдат съобразени с всяко специфично състояние на кожата, за да се постигнат изключителни резултати. Патентовани решения като технологията VSP (Variable Square Pulse) и революционната Fotona Smooth® режими са само някои от характеристиките, които правят SP Dynamis авангарда на Er:YAG лазерна технология.

QCW режим за приложения в хирургията

В допълнение към високопроизводителните инфрачервени Er:YAG и Nd:YAG лазери, SP Dynamis включва и един от най-мощните инфрачервени QCW (Quasi Continuous Wave) Nd:YAG хирургически лазери на пазара. Хирурзите отдавна предпочитат инфрачервените лазери поради тяхната несравнима ефикасност, способност за едновременна дезинфекция и изключителни клинични резултати. Със специално разработените хирургически наконечници на Fotona, SP Dynamis предлага идеалните експлоатационни характеристики и комбинация от инфрачервени дължини на вълните за изключително широк спектър от възможности за хирургично лечение.

Дължината на вълната QCW Nd: YAG е идеална за широк спектър от хирургични приложения, от високо прецизно рязане и изрязване на тъкани до по-напреднали ендо процедури, като асистирана лазерна липолиза, ендовенозна лазерна аблация, хиперхидроза и др. Допълнителната дължина на вълната Er:YAG позволява изключително прецизна хирургична аблация, без белези или конци. Леченията са по-бързи и по-малко инвазивни от традиционните техники.

Опционален и в гинекологията

Лазерът SP Dynamis на Fotona е звезден изпълнител в областта на гинекологията благодарение на доказаната си способност да извършва впечатляваща гама от безконтактни, неинвазивни процедури с по-голям комфорт на пациента, намален престой и по-бързо заздравяване. Лазерът Er:YAG е много полезен за лечение на лезии на шийката на матката и влагалището, както и HPV лезии, пигментации и неоплазии. Поради уникалната си дезинфекцираща способност може да се използва дори върху заразена тъкан. Лазерната дължина на вълната Nd:YAG се използва за хирургия на меките тъкани, като лапаротомия, лапароскопски и хистероскопски процедури, както и за козметични гинекологични процедури. Заедно, допълващите се лазерни дължини на вълните на SP Dynamis позволяват широк спектър от възможности за лечение, включително напълно нови подходи за ефективно лечение на най-често срещаните гинекологични патологии.

Проектиран за лесна употреба

Постигаме съвършенство в клиничните резултати, като същевременно се наслаждаваме на несравнима скорост и ефективност: SP Dynamis разполага с интуитивен, лесен за използване интерфейс с адаптивни настройки на паметта, за да помогне на всеки практикуващ да работи по-бързо и по-ефективно. Професионално проектираните наконечници, лесните за избор режими на работа и много други усъвършенствани функции допълнително подобряват прецизността и производителността на всяка лазерна система Fotona за оптимална клинична ефикасност и ненадминат контрол по време на лечението.

Характеристики на SP Dynamis:

Уникално способна и пълнофункционална естетическа платформа, предлагаща силата на най-високопроизводителните Er:YAG и Nd:YAG лазери в индустрията.

Проектиран за най-широк спектър от приложения в естетиката и дерматологията, включително Fotona Smooth® режим за високоскоростни, минимално аблативни, коагулационни режими и FRAC3® за неаблативни подмладяващи лечения.

Също така включва допълнителен хирургичен QCW Nd: YAG лазер за ендовенозна лазерна аблация, липолиза и други хирургични процедури.

Персонализируеми предварителни настройки на паметта за често използвани приложения.

Еднородни профили на лъча с патентована технология за вакуумни клетки.

Патентовани високоефективни решения: TightSculpting®, OrangeLase™, NightLase®, ComfortLase™, Fotona4D®, LipLase®, SmoothEye®, TensorTight™, HaiRestart®,LineLase™, VectorLift®.

Патентовани VSP и EFC технологии за максимална безопасност и прецизност.

SP Dynamis на Fotona е носител на престижната награда THE Aesthetic Industry Award 2018, която отбелязва изключителен продукт и технология, призната като истинска иновация в областта, разработен водещ продукт и предлагани услуги в челните редици на естетичната медицина.

Естетични процедури
Оперативниинтервенции
Естетични процедури
Оперативниинтервенции
Ботулинов токсин - Botox(Vistabel),Dysport(Azzalure), Bocouture
Botox(Vistabel), Dysport(Azzalure), Boucouture - ботулинов токсин тип А, чиято роля се състои във временно блокиране на освобождаването на ацетилхолин. Така прицелните мускули се отпускат и бръчките видимо намаляват или изчезват.
Хиалуронови филъри - Juvederm, Restylane, Teosyal, Cytosial, Saypha
Juvederm, Restylane, Cytosial, Teosyal, Saypha - подходящи за оформяне и корекция на контура на лицето, запълване на темпорална област, корекция на подочна зона, изглаждане на марионетни и назолабиални бръчки, оформяне на скули и брадичка, корекция на носа, контуриране и уголемяване на устните.
Биоревитализация - Jalupro SuperHydro
Jalupro Super Hydro може да се нарече мезофилър, бустерфилър и колагеностимулатор с голяма плътност и издържливост, който продължително време отделя активните си съставки в дълбочина на кожата, вкл. лигаменти (укрепващия апарат), мастни депа, дерма.

Попитайте ни

Прикачи файл
Максимален размер 5MB.

Последвайте ни: