Попитайте ни

StarWalker® MaQX

StarWalker® MaQX е лазерна Q-swtich платформа комбинираща в себе си четири допълващи се дължини на вълните и 14 лазерни модалности. StarWalker функционира като изключително гъвкава, многофункционална система, която изпълнява широк спектър от приложения в естетиката. StarWalker е водеща в индустрията лазерна система за премахване на татуировки.

Технологията от трето поколение на StarWalker съчетава ненадминатия диапазон от режими на продължителност на импулсите на технологията VSP (Variable Square Pulse) на Fotona с революционната способност на ASP да адаптира времевата структура на лазерните импулси към биофотонната динамика на взаимодействието лазер-тъкан. StarWalker е в състояние да достави до безпрецедентните 10 J Q-switch енергия в един гигантски структуриран MaQX импулс за лечение на епидермални и дермални пигментни лезии и включва дългоимпулсни инфрачервени VERSA3 и зелени VERDE режими за засилено съдово лечение.

ASP: Технология от трето поколение

StarWalker и неговата новаторска технология ASP (Adaptive Structured Pulse) представляват космическа промяна напред за медицинската и естетичната лазерна индустрия.

Тази технология от трето поколение съчетава ненадминатия диапазон от режими на продължителност на импулсите на технологията VSP (Variable Square Pulse) на Fotona с революционната способност на ASP технологията да адаптира времевата структура на лазерните импулси към биофотонната динамика на взаимодействието лазер-тъкан.

Мощност на пико лазер с енергия на Q-Switch лазер

Уникалната технология за лазерен осцилатор TMD (Transverse Mode Discrimination) на StarWalker, комбинирана с ASP импулсен контрол, осигурява много къси (5 nsec) Q-превключващи импулси, състоящи се от високоенергиен влак от ултра-кратки изблици на енергия в трилионни части от секундата, което позволява фотомеханично въздействие да разбие малки таргетни участъци без нараняване на околната кожа. По този начин технологията на StarWalker съчетава високоенергийните възможности на наносекундните лазери с пиковите сили на ултракъсите импулси, на традиционните пикосекундни лазери.

Модулирана акустична лазерна система с Q-Switch (MaQX) - несравнима импулсна енергия с Q-Switch

Лазерната система StarWalker на Fotona разполага с цялата гама от супер къси импулсни технологии в едно-единствено високопроизводително решение. Патентованите MaQX импулсни модалности на StarWalker произвеждат мощни изблици на лазерна енергия, които фотоакустично разграждат пигментациите на кожата на по-малки, по-лесни за елиминиране частици.

Въз основа на революционната ASP технология, StarWalker е в състояние да достави до безпрецедентна 10 J Q-комутируема енергия в един гигантски структуриран MaQX импулс. Уникалната MaQX високоенергийна способност на StarWalker позволява генерирането на фотоакустичен ефект с по-висока енергия на обработваната зона, което води до по-ефективни и по-бързи процедури. Освен това, с високи MaQX енергии, могат да се използват по-големи спотове, което води до по-хомогенно третиране на още по-дълбоко лежащи пигменти и следователно с риск сведен до минимум от нежелани странични ефекти.

Патентовани високоенергийни решения: MaQX Clear®, FracRevive™.

В международен план Fotona пуска своята революционна лазерна система StarWalker® MaQX на световния конгрес IMCAS 2017 в Париж. StarWalker® MaQX е избран за победител и е носител на престижната награда за естетичната индустрия на THE European Aesthetic Guide - „Най-добра нова технология“.

Естетични процедури
Оперативниинтервенции
Естетични процедури
Оперативниинтервенции
Ботулинов токсин - Botox(Vistabel),Dysport(Azzalure), Bocouture
Botox(Vistabel), Dysport(Azzalure), Boucouture - ботулинов токсин тип А, чиято роля се състои във временно блокиране на освобождаването на ацетилхолин. Така прицелните мускули се отпускат и бръчките видимо намаляват или изчезват.
Хиалуронови филъри - Juvederm, Restylane, Teosyal, Cytosial, Saypha
Juvederm, Restylane, Cytosial, Teosyal, Saypha - подходящи за оформяне и корекция на контура на лицето, запълване на темпорална област, корекция на подочна зона, изглаждане на марионетни и назолабиални бръчки, оформяне на скули и брадичка, корекция на носа, контуриране и уголемяване на устните.
Биоревитализация - Jalupro SuperHydro
Jalupro Super Hydro може да се нарече мезофилър, бустерфилър и колагеностимулатор с голяма плътност и издържливост, който продължително време отделя активните си съставки в дълбочина на кожата, вкл. лигаменти (укрепващия апарат), мастни депа, дерма.

Попитайте ни

Прикачи файл
Максимален размер 5MB.

Последвайте ни: