Попитайте ни

BodyTite™

Какво представлява апаратът BodyTite?

BodyTite е най-доброто решение за хора, които търсят начин да премахнат излишните мазнини, но без риск от увисване на кожата. Апаратът е предназначен за асистирана  радиочестотна липосукция и стягане на лицето и тялото. Той използва патентована технология на INMODE (REAL), която предлага оформяне, контуриране и лифтиране на третираната зона на лицето и тялото с резултати, които досега са постигани само с хирургична интервенция.

BodyTite – Революция в технологията за оформяне на тялото!

Апаратът BodyTyte за радиочестотна асистирана липосукция е иновативен метод за контуриране на лицето и тялото. Процедурата с него е безопасна и ефективна, като предлага на пациентите минимално инвазивно решение и значителни естетични резултати. В апарата са вградени предпазни мерки, които осигуряват пълна безопасност за пациента и улесняват работата на лекаря. Това включва измерване на температурата на кожата и мазнините в реално време, наблюдение на импеданса и изключване на мощността и звукова обратна връзка. Процедурата е подходяща за по-млади пациенти, които не се нуждаят от сериозен лифтинг. Тя се отличава с липсата на ексцизия и белези.

BodyTite на INMODE дава изумителни резултати, благодарение на това, че стимулира естествените процеси в тялото. Топлинната енергия се доставя директно до дермалните и субдермалните слоеве без да има никаква епидермална бариера. В епидермиса температурата е 38-42 градуса по Целзий, в субдермалната зона е 50-55 градуса по Целзий, а в зоната на мастната тъкан достига над 70 градуса по Целзий, като едновременно с това изсмуква натрупаната подкожна мазнина. По този начин се стимулира естественото производство на колаген и еластин в кожата, тя става стегната и подмладена. Процедурата се извършва в абсолютно стерилна среда и под локална анестезия. Тя трае между 40-60 минути. Възстановителният период е сравнително кратък - между 7-10 дни, но не изисква болничен престой. За постигане на оптимален резултат е необходима само една процедура, а пълно подмладяване на кожата, лифтиране на третираната зона и намаляване на мазнините се вижда от 6 до 12 месеца.

Кои зони са подходящи за третиране?

Корем, ръце, гърди, колене, вътрешна/външна част на бедрата, а допълнителните накрайници - FaceTite и AccuTite, са пригодени за обработка и на по-деликатни зони, като двойна брадичка, долна челюст, назолабиални гънки, клепачи и т.н. Това са основните най-желани зони за третиране. Дълбочината на проникване на енергията зависи от използваната канюла. Тя варира от 1 до 6 см в дермалните и субдермалните слоеве на кожата. Най-дълбоко прониква апликаторът BodyTite, а най-плитко – AccuTite, при инвазивните процедури. В рамките на една процедура могат да бъдат третирани няколко от тях едновременно, като процедурата на всяка  зона отнема по около 15 минути.

Кога се вижда резултатът?

Резултатите могат да се видят веднага. Те се разгръщат във времето и най-силно се забелязват след 6 до 12 месеца след процедурата.

Какъв е възстановителният период?

В зависимост от зоната на третиране възстановителният период може да бъде от 1-2 дни до 10 дни.

Какъв е ефектът от процедурата?

BodyTite нежно премахва мазнините от упоритите зони, като в същото време стяга кожата. А крайният резултат е изваяно тяло и стегната, подмладена кожа.

Естетични процедури
Оперативниинтервенции
Естетични процедури
Оперативниинтервенции
Ботулинов токсин - Botox(Vistabel),Dysport(Azzalure), Bocouture
Botox(Vistabel), Dysport(Azzalure), Boucouture - ботулинов токсин тип А, чиято роля се състои във временно блокиране на освобождаването на ацетилхолин. Така прицелните мускули се отпускат и бръчките видимо намаляват или изчезват.
Хиалуронови филъри - Juvederm, Restylane, Teosyal, Cytosial, Saypha
Juvederm, Restylane, Cytosial, Teosyal, Saypha - подходящи за оформяне и корекция на контура на лицето, запълване на темпорална област, корекция на подочна зона, изглаждане на марионетни и назолабиални бръчки, оформяне на скули и брадичка, корекция на носа, контуриране и уголемяване на устните.
Биоревитализация - Jalupro SuperHydro
Jalupro Super Hydro може да се нарече мезофилър, бустерфилър и колагеностимулатор с голяма плътност и издържливост, който продължително време отделя активните си съставки в дълбочина на кожата, вкл. лигаменти (укрепващия апарат), мастни депа, дерма.

Попитайте ни

Прикачи файл
Максимален размер 5MB.

Последвайте ни: