Попитайте ни

HydraFacial 2.0

Hydrafacial 2.0 е второ поколение на популярната процедура за чиста, здрава и хидратирана кожа на лицето и тялото. Тя е предназначена за всички типове кожа както при жени, така и при мъже.

Уникалността на Hydrafacial 2.0 е патентованата терапия, с която работи – Vortex-Fusion. Ремоделирането на кожата се постига чрез използване на няколко специално създадени дюзи HydroPeel. Всяка от тях се отличава с различна функция – ексфолиация, екстракция или хидратиране на кожата. Спираловидните дюзи HydroPeel се използват в комбинация с патентована вакуум технология и патентовани серуми. Тази комбинация създава завихряне на въздух и серум, подобно на мини торнадо, чрез което лесно се отстраняват замърсяванията. Едновременно с това върху кожата се прилагат хидратиращи серуми със силни антиоксидантни съставки, които подмладяват кожата и й придават здрав и сияен вид.

Новите клинични проучвания на HydraFacial 2.0 показват, че процедурата помага за изглаждане на фините бръчките в 90% от случаите, редуцира петна и изравнява тена в 94% от случаите и прави кожата ни по-гладка, по-мека, по-младежка в 97% от случаите. Потребителите на популярния сайт за отзиви от пациенти - realself.com, оценяват процедурата като 98% ефективна и я нареждат на второ място по най-желана и търсена терапия  в света след ботокса.

Времетраенето на една процедура HydraFacial 2.0  вече варира от 30 и 60 минути. При първото поколение тя траеше около 30-45 мин. Тя интегрира 3 основни стъпки.

  • Първата стъпка обединява почистване + химичен пилинг, тъй като клиничните резултати показват, че серумите Activ-4 и GlySal дават много по-оптимални резултати, когато се съчетаят.
  • Втората стъпка е комбинация от екстракция + хидратиране. При нея се използва нова и подобрена версия на супер серума - Beta-HD Clear. Той съдържа безценна комбинация от билкови съставки като екстракт от кора на върба, който е перфектен ексфолиант. Сред другите нови съставки на серума са екстракт от спирея, който успокоява кожата и тасманийски пипер с противовъзпалително действие. Новият Beta-HD сдържа познатия и добре изпитан екстракт от мед, който силно хидратира, както и салицилова киселина за контрол на себума.

3)Третата и последна стъпка е превенция + защита. При тази стъпка се използват  специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена, както и супер серума Aniox+, който съдържа хиалуронова киселина за дълбока хидратация.

Новият Hydrafacial 2.0 съчетава три основни терапии - Базова терапия, Deluxe и Platinum. Всяка от тях има специфичен начин за извършване, както и различни серуми, които се прилагат по време на процедурата. Основната роля на серумите е да почистят кожата в дълбочина, да я хидратират, както и да я наситят с антиоксиданти и витамини. Те съдържат био съставки от природата, което ги прави толкова предпочитани от водещи естетични центрове по целия свят. Идеята е  процедурата да бъде персонализира така, че да удовлетвори нуждите на всеки тип кожа, както и да реши редица проблеми – акне, розацея, бръчки, дехидратирана кожа, разширени пори, чувствителна или мазна кожа и др.

Лимфен дренаж и диамантено микродермаабразио

Другите съществени новости са лимфният дренаж, терапията с LED светлини (червена и синя), както и накрайникът за диаментено микродермабразио. Механичната лимфна терапия помага да се отстранят токсините от кожата. Премахването им е от изключителна важност, защото по този начин кожата придобива естествено здрав и сияещ вид. Подходящите зони  за третиране са: лице (33% от лимфната система се намира в лицето), ръце, крака, корем и гръб.

LED червена и синя светлина

LED терапията представлява прилагане на светлинна енергия върху кожата с терапевтична цел. Специалните LED светлини – комплект две червени и две сини светлини, са отлична завършваща стъпка на  HydraFacial 2.0. Червенитe светлини се използват за подмладяване, регенериране и стягане на кожата. Сините светлини унищожават acne bacteria, която играе основна роля за възникването на по-голямата част от случаите на акне, успокоява кожата и има антисептично действие.

Съчетанието на новия протокол за работа, новите серуми, LED светлините, както и лимфния дренаж води до по-добри и дълготрайни резултати. А новите клинични проучвания показват, че процедурата е много добро допълнение към филъри, ботокс и лазерни терапии. Те имат взаимно синергично действие, като Hydrafacial 2.0 терапията  удължава ефекта от останалите процедури.

Естетични процедури
Оперативниинтервенции
Естетични процедури
Оперативниинтервенции
Ботулинов токсин - Botox(Vistabel),Dysport(Azzalure), Bocouture
Botox(Vistabel), Dysport(Azzalure), Boucouture - ботулинов токсин тип А, чиято роля се състои във временно блокиране на освобождаването на ацетилхолин. Така прицелните мускули се отпускат и бръчките видимо намаляват или изчезват.
Хиалуронови филъри - Juvederm, Restylane, Teosyal, Cytosial, Saypha
Juvederm, Restylane, Cytosial, Teosyal, Saypha - подходящи за оформяне и корекция на контура на лицето, запълване на темпорална област, корекция на подочна зона, изглаждане на марионетни и назолабиални бръчки, оформяне на скули и брадичка, корекция на носа, контуриране и уголемяване на устните.
Биоревитализация - Jalupro SuperHydro
Jalupro Super Hydro може да се нарече мезофилър, бустерфилър и колагеностимулатор с голяма плътност и издържливост, който продължително време отделя активните си съставки в дълбочина на кожата, вкл. лигаменти (укрепващия апарат), мастни депа, дерма.

Попитайте ни

Прикачи файл
Максимален размер 5MB.

Последвайте ни: